Instagram

Følger i med på min konto på instagram?!
Derinde deler jeg hverdagsbilleder af mine kreative projekter, familie, bolig og det jeg syr.. Så hvis du ikke allerede følger med, så jop ind og følg mig, jeg hedder DottieDK derinde.

Desuden har jeg lige nu en give away kørende, hvor du kan vinde en røremaskine fra Le Toy Van, samt et gavekort til Barnetsverden.dk

instagram

Lidt om legetøj og børneværelser

Sponsoreret indlæg

Jeg er vidst nok en af de der forældre, der stiller krav til fødselsdagsgæsterne, når det kommer til deres valg af gaver til mine børn.
Jeg har ikke behov for, at mine børn bliver bombarderet med alverdens plastik legetøj, som er så billigt at man kan købe flere gaver, og ender med at have total overbombarderede børeneværelser, med så meget legetøj at mine børn ikke kan overskue at lege med det! Så hellere lidt dyrere gaver i mindre omfang.

Vi har på det seneste istandsat begge børnenes værelse, og fået ryddet godt ud i plastik legetøjet, som stort set altsammen var gået/bidt i stykker. Det har altså gjort en kæmpe forskel for mine børn, at der er blevet sorteret ud i legetøjet og nøje udvalgt de mest optimale opbevaringsløsninger, som samtidig giver et roligt look med begrænsning af farver. De er faktisk begyndt at rydde op af dem selv! De er faktisk begyndt at lege derinde!

Nu står vi i den situation at Luna har fødselsdag d. 26. Maj og vi skal til at finde ud af hvad der skal stå på ønskelisten. Faktisk er min familie så fantastiske, at de gerne giver os penge til at bestille gaverne over nettet eller selv tage ud og købe dem.. Det gør bare det hele så meget nemmere! De pakker selvfølgelig selv gaverne ind og kommer med dem på fødselsdagen.
Ingen tvivl om at vi gør det samme i år.. men.. Jeg har bare ikke rigtig syntes at Luna som sådan mangler legetøj. Tilgengæld mangler hun en masse praktiske ting, nu hvor vi jo er igang med istandsættelse af hendes værelse. Rolig nu.. jeg er ikke SÅ ond en mor, at jeg vil lade min familie give Luna loftlampe eller sengetøj i fødselsdagsgave, der er dog en grænse. Selvfølgelig skal hun have legetøj! Men mor her vil stadig have indflydelse.

Forleden fik jeg øjnene op for webshoppen barnetsverden.dk de udvælger nøje deres legetøjs-produkter med fokus på stimulering og udvikling igennem leg. Og så har de virkelig et lækkert udvalg af trælegetøj, som endda har deres egen kategori i menuen. Som nævnt vil jeg gerne væk fra alt det plastik mareridt, så Luna og jeg sad forleden dag og kiggede shoppen igennem, mens Luna pegede løs på alt hvad hun fandt interesse i, og jeg skrev ned til ønskelisten. De har også de populære tipier på shoppen til en overkommelig pris – virkelig fine!

Her er nogle af mine favorit produkter fra barnetsverden.dk..

barnetsverden

Dinosaur party

2016_januar_dinosaurfest12016_januar_dinosaurfest22016_januar_dinosaurfest32016_januar_dinosaurfest42016_januar_dinosaurfest52016_januar_dinosaurfest62016_januar_dinosaurfest7

D. 13. December tog Liams dinosaure festhatte på, pyntede op med terpentiner og gjorde sig klar til at fejrer ham næste morgen d. 14. hvor han fyldte 4 år.
Liam har længe snakket om at han ønskede sig en dinosaur fest, så det valgte vi at opfylde, og han var heldigvis begejstret. Det er ikke helt tosset sådan en tema-fest, det vil vi helt klart fortsætte med på kommende fødselsdage.
Kagen er hjemmelavet (drømmekagebunde med hindbærmousse), og sukkerprintet er købt igennem facebook hos en der laver dem på bestilling. Den var lidt dyr, men lysene i Liams øjne samt de begejstrede gæster gjorde det pengene værd!

Her kan du købe lego skeleton head

2015_november_legoskelethovedDer hersker stor debat på nettet omkring skelethovedet fra Lego storage. Hvorfor det er udgået er en gåde, når det nu engang er SÅ populært.
Jeg er en af dem, der var for sent ude, og derfor ikke har kunne opdrive det – indtil forleden!

Jeg fandt nemlig frem til dette link på amazon.co.uk hvor hovedet koster £11.99 og når man lægger den danske afgift plus porto til, så koster det (afhængigt af dagens takst) et ganske fornuftigt beløb. Jeg gav 199 i alt! Det er mindre end når de kommer til salg (til overpris) på reshopper og dba!!

Hovedet er en fødselsdagsgave til Liam, og indeni skal der ligge de 8 populære lego superhelte 😀

KØB DET HER!

Obs. til dem som bliver bekymrede for told og moms.. varen sendes fra UK og den er derfor ikke omfattet af reglerne for told og moms!

Juleønsker fra de små

2015_november_børneønskerBrio Country Side sæt. Brio metrosæt. Alice & Fox stol. Ridderbord legesæt. Ninja turtles sæt. Ninja Turtles bil. Hulk figur. Captain America. Spiderman. Iron Man. Lego storage i aqua, sort og grå. Lego opbevaringshoved. En hjemmebygget høj seng på værelset.

2015_november_børneønsker2Dukke dreng. Dukkelift. Ghettoblaster. Kaffemaskine. Frost soundtrack. Doc mcstuffins legesæt. Doc mcstuffins doktorsæt. Frost figursæt. Kager i træ. Livink Plakat med bambi. Kage i træ.

Juleønsker fra de voksne

2015_november_voksenønsker

For mig er julen en højtid hvor der er ekstra plads til forkælelse og hvor vores SU budget tager et styrtdyk – og vi lader det ske med god samvittighed. Det er børnene det handler om i vores familie, og derfor giver vi primært ikke gaver til hinanden de voksne imellem.
Når budgettet tillader det, og vi bliver enige om det, så giver mig og manden dog hinanden gaver. Oftest er det dog en fælles gave som vi bliver enige om. Det har været en nespresso maskine, nye senge, udskiftning af møbler osv.. I år bliver det nok en ny moccamaster, for den vi har, har nu overlevet i 15 år, og den er begyndt at brænde kaffen på – æv!
Meeeen derfor kan man jo godt gå rundt med drømme om lidt forskellige ting. Jeg tænkte jeg ville dele mine ønsker med jer som en lille inspiration :) Nogle ønsker er dyre mens andre ikke er det, det handler konstant om prioriteringer, prioriteringer når man lever på et lavt budget…

Moccamaster i hvid. Flere potter fra HAY. Frama CPH diamant pære. Stelton termokande. Monstera plante. Mascare. Blush. Lancome makeup-fjerner. CK eternity parfume. Normann Copenhagen block table. Ny chaiselong sofa i grå.