Dinosaur party

2016_januar_dinosaurfest12016_januar_dinosaurfest22016_januar_dinosaurfest32016_januar_dinosaurfest42016_januar_dinosaurfest52016_januar_dinosaurfest62016_januar_dinosaurfest7

D. 13. December tog Liams dinosaure festhatte på, pyntede op med terpentiner og gjorde sig klar til at fejrer ham næste morgen d. 14. hvor han fyldte 4 år.
Liam har længe snakket om at han ønskede sig en dinosaur fest, så det valgte vi at opfylde, og han var heldigvis begejstret. Det er ikke helt tosset sådan en tema-fest, det vil vi helt klart fortsætte med på kommende fødselsdage.
Kagen er hjemmelavet (drømmekagebunde med hindbærmousse), og sukkerprintet er købt igennem facebook hos en der laver dem på bestilling. Den var lidt dyr, men lysene i Liams øjne samt de begejstrede gæster gjorde det pengene værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *