Indretning på Lunas værelse – køkkenhjørnet

IMG_1301IMG_1305IMG_1309IMG_1323IMG_1319

Langt om længe er jeg kommet igang med den anden ende af Lunas værelse. Det er jo altid et spørgsmål om prioriteringer med et SU budget. Vi har været så heldige at få lov til, at vise hvordan legetøj kan være en del af indretningen på børneværelset, så det var en kickstarter til at få gjort noget ved Lunas legekøkken. Den skønne webshop Barnets Verden lod os få fornøjelsen af tre af deres lækre træ produkter, Le Toy Van røremaskinen, Toasteren og kagestanderen med muffins. Tre ting som har gjort indretningen i køkken “hjørnet” så fint, og som har været en stor success for både Liam og Luna at lege med. Hold op hvor har vi bagt mange boller og kager på det sidste!
Barnets Verden har mange virkelig lækre produkter, som er nøje udvalgt med fokus på børns stimulering og udvikling. De har endda en kategori kun for træ legetøj, og lige nu finder du rigtig mange produkter, inkl de tre udvalgte produkter, på tilbud!

Jeg drømmer om at male en lækker mint farve bag køkkenet, det kunne være så fint! Og så skal det allersidste hjørne lige på plads derinde, og så får i et indlæg af værelset som helhed 😀

TIP: Hvis du (ligesom mig!) ofte ombestemmer dig mht huller i væggene, så kan det være en super løsning at tilføje nogle simple greb istedet for, at fylde hullerne ud og efterlade et grimt synligt mærke. Disse hvide greb jeg har tilføjet, er købt til sølle 10 kr for 2 stk i ikea, og så kan man hænge viskestykker, nips eller ungernes kreationer op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *