DIY lego hoved + gratis skabeloner

diy_legohead_1

Der har været stille på bloggen på det seneste, og det er simpelthen fordi kæresten har været på skoleophold i Jylland siden November kun med korte pauser hjemme, så der har ikke været tid til alle projekterne, som florerer inden i mit hoved.

En af projekterne var at lave en urtepotte til Liam i form af et lego hoved. Han har længe ønsker sig en kaktus på sit værelse, men vi har ikke kunne finde en børneværelses-venlig urtepotte, som ikke kostede mere end et par basseører. Nu har vi så selv lavet dette fine lego hoved, og jeg vil da lige dele vores fremgangsmåde med jer..

Jeg har brugt et marmelade glas af de store brede, fordi de passer perfekt i formen – nøj hvor har vi brugt ekstra meget marmelade ovenpå ostemadderne i løbet af den sidste måned 😉
Ellers har jeg brugt gul spraymaling fra Harald Nyborg, sort permanent marker, skærekniv, og hvide runde klistermærker fra søstrene grene.

Jeg har lavet en skabelon til 3 forskellige ansigter, som du kan downloade her!

diy_legohead_2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *