Ny overlocker

2015_okt_overlocker

Da jeg begyndte at studere, fik jeg en lyst til selv at kreere børnenes tøj. Det er billigere og man kan lave rigtig meget fedt tøj udfra familiens aflagte. Så jeg købte en pfaff hobbylock overlocker på DBA til 400 kr, det var jo ret så billigt i forhold til nyprisen. Men desværre var den ikke stærk nok til at skære igennem så tykke lag stof, så der har faktisk altid været problemer med den. I besparende tro sendte jeg den på værksted – af flere omgange, fordi der opstod nye problemer hver gang jeg fik den tilbage.
Værkstedet beklagede til sidst og udmeldte, at de åbenbart ikke kunne kurerer den. Tilgengæld gav de mig nogle gode tilbud som kompensation for reperationspengene samt besværet, så jeg ikke stod tilbage uden en maskine. Valget stod mellem en Bernina 800dl – den som alle har, eller en brother 1034d, som lederen fra værkstedet ville overbevise mig om, var en stærkere maskine end bernina. Pengene havde naturligvis også en del at sige, så jeg valgte til sidst Brother 1034D.

Brother vs bernina
Igår blev den prøvekørt og hold nu op hvor er det lækkert at kunne kører alting igennem uden problemer! Den kører som en drøm og det er helt sikkert ikke et køb jeg fortryder!
Jeg kan klart anbefale denne. Den har faktisk samme motor som bernina, men med flere kræfter, og så er knivene bedre og stærkere, så de skulle holde længere. Desuden har den et system som gør, at den er super simpel at tråde! Jeg ringede selvfølgelig til et par andre forhandlere for at få dette bekræftet. Jeg er spændt på om jeg kan overbevise Bernina fans’ne om at Brother er lige så godt på trods af at den er lidt billigere!

Jeg tænker, at jeg laver en anmeldelse på maskinen når den har kørt i et års tid.
Og så lover jeg at jeg ikke spammer med blogindlæg hver gang jeg har syet et stykke tøj. Jeg regner med at lave en månedlig update af mine kreationer i løbet af måneden.

Her er hvad jeg fik lavet igår. En super fed sweater til min søn, samt et lækkert sæt til min datter!
2015_okt_overlocker2
2015_okt_overlocker3

3 tanker om "Ny overlocker"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *