DIY: magnetisk tavle af hulplader

2015_november_hultavle12015_november_hultavle2
Jeg var egentlig overbevist om, at jeg skulle igang med endnu en organizer, som skulle hænge på væggen over kontor/sy bordet, men så kom jeg tilfældigvis forbi denne fantastiske blog og så var jeg fuldstændig solgt! Den er især god for sådan en som mig, som hele tiden ombestemmer sig.. nu kan jeg altid rykke rundt på tingene når jeg synes.

Jeg erfarede hurtigt, at hulplader er en dyr fornøjelse, hvis man ikke vil røre en finger selv. Så jeg har valgt at finde en billig og kreativ løsning, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer! Og det bedste er, at den er magnetisk! Meget oplagt til at hænge sine noter op med nogle fine magneter!

Du skal bruge
To hulplader fra Harald Nyborg
Krogesæt fra harald Nyborg
Hvid spraymaling
Pris i alt – 197,-

Rengør pladerne så de er fri for snavs og støv, og spraymal dem. Pladerne skal tørre mellem lagene af spraymaling, og jeg gav mine 3 gange. Spraymal også alle delene fra dit krogesæt, hvis du vil have dem hvide. 2015_november_hultavle3

Hæng tavlerne op når de er helt gennemtørre – husk vatterpas 😉

Så er det kun fantasien der sætter grænser i forhold til organizering af tavlen. Du kan finde mange dele på nettet til hultavler, og også lave mange ting selv. Kurvene har jeg købt efterfølgende – også i Harald Nyborg. Bøtterne for neden er fra ikea, og der er to hakker i hver bøtte som passer perfekt til at hænge på “lykke-krogene” fra krogesættet.
God fornøjelse! :)

En tanke om "DIY: magnetisk tavle af hulplader"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *