Juleønsker fra de voksne

2015_november_voksenønsker

For mig er julen en højtid hvor der er ekstra plads til forkælelse og hvor vores SU budget tager et styrtdyk – og vi lader det ske med god samvittighed. Det er børnene det handler om i vores familie, og derfor giver vi primært ikke gaver til hinanden de voksne imellem.
Når budgettet tillader det, og vi bliver enige om det, så giver mig og manden dog hinanden gaver. Oftest er det dog en fælles gave som vi bliver enige om. Det har været en nespresso maskine, nye senge, udskiftning af møbler osv.. I år bliver det nok en ny moccamaster, for den vi har, har nu overlevet i 15 år, og den er begyndt at brænde kaffen på – æv!
Meeeen derfor kan man jo godt gå rundt med drømme om lidt forskellige ting. Jeg tænkte jeg ville dele mine ønsker med jer som en lille inspiration :) Nogle ønsker er dyre mens andre ikke er det, det handler konstant om prioriteringer, prioriteringer når man lever på et lavt budget…

Moccamaster i hvid. Flere potter fra HAY. Frama CPH diamant pære. Stelton termokande. Monstera plante. Mascare. Blush. Lancome makeup-fjerner. CK eternity parfume. Normann Copenhagen block table. Ny chaiselong sofa i grå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *